ANBI

Stichting ROMPRO, kort voor Roemenen Voor Roemenen Nederland, is opgericht om Roemenen te inspireren meer betrokken te raken bij de Nederlandse samenleving. Ons doel is om hun betrokkenheid bij sociale en persoonlijke ontwikkelingsprojecten te stimuleren, zodat ze hun succes kunnen vergroten.

Naam instellingROMPRO - Stichting Roemenen voor Roemenen Nederland

RSIN: 856072862, KVK: 65342356

Datum contactJulianalaan 55, 1432 HT, Aalsmeer, contact@rompro.nl, +31 6 15949418

Doelstellingen: Identiteit - Het organiseren en ondersteunen van evenementen die verband houden met Roemeense tradities; het promoten van Roemeense kunst en culturele waarden; het opzetten van scholen, het aanbieden van Roemeense taal- en cultuurcursussen, ook online / Veel succes - Het ontwikkelen van een professioneel en zakelijk netwerk; het opzetten van een online lab, het aanbieden van webinars gericht op ontwikkeling, integratie en succes; het creëren van mentorprogramma's voor jongeren en nieuwkomers in Nederland / Gemeenschap - Organisatie van een communautair netwerk op nationaal niveau; verstrekken van informatie en praktische steun in noodsituaties / Talent - Roemeense talenten aanmoedigen en promoten via beurzen en masterclasses / via onze partnerschappen organisaties steunen die de Roemeense cultuur en sport promoten.

MissieWe zijn aan deze reis begonnen omdat de kracht van het samenzijn niet alleen ligt in de grenzeloze mogelijkheden, maar ook in de voldoening te hebben bijgedragen aan het succes van de gemeenschap en zo de vruchten te plukken voor ons en onze kinderen. We willen samen een sterke gemeenschap creëren, Roemeense talenten ondersteunen en de Roemeense identiteit in stand houden. Ons doel is om de drive te inspireren om te slagen in de moderne Nederlandse samenleving, net als overal elders in de wereld.

Activiteitenverslagen: 20222021, 2020.

Strategisch plan voor 2019 en een schema van activiteiten kan worden gelezen hier

Financiële verslagen2023 NL2023 NL2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017 en 2016.

Beloningsbeleid: De Stichting werkt met de voortdurende steun van vrijwilligers, zie hier het belonings- en vergoedingenbeleid van de Stichting.

ROMPRO-bordDilek Yusuf, Ana-Maria Murariu, Adrian Șuhanea, Nicoleta Mituț

 
Onze contactgegevens:
 

contact@rompro.nl

Neem voor meer informatie over een specifiek project contact op met een van onze teams:

Roemeense School Amsterdam: sra@rompro.nl
Interconnections Online School: interconnections@rompro.nl
Roemeense Bibliotheek Nederland:
 books@rompro.nl
Vrijwilligerswerk: team@rompro.nl
Evenementen: events@rompro.nl
Marketing en communicatie: marketing@rompro.nl
Financieel: finance@rompro.nl
Roemeense zakengemeenschap: robizz@rompro.nl

naar boven
nl_NL