Ons motto:

samen zijn we beter!

Sinds de oprichting in februari 2016 heeft Stichting ROMPRO - Roemenen voor Roemenen Nederland een sterke en dynamische groep opgebouwd, die in de loop der tijd is uitgebreid, zowel in aantal als in sociale impact.

Ondertitel
Missie en waarden

ROMPRO is een betrouwbare partner en een mijlpaal in de samenleving die door innovatieve acties een actieve en verenigde gemeenschap ontwikkelt, bijdraagt aan de goede reputatie van Roemenen in Nederland en de Roemeense identiteit behoudt en bevestigt.

Onze waarden zijn : Team - We benutten samen collectieve intelligentie door effectieve samenwerking, Empathie - We staan dicht bij de behoeften van de gemeenschap en vrijwilligers, Respect - Wederzijds respect is een essentieel onderdeel van interne en externe relaties.

Verantwoording afleggen - We komen onze beloften na, Vertrouwen - We zijn een betrouwbare stichting, Doorzettingsvermogen - We bereiken onze doelen met overtuiging, vasthoudendheid en doorzettingsvermogen, Integriteit - Al onze acties weerspiegelen de waarden en ethiek van de Foundation.

Ondertitel

Onze geschiedenis

Wat beschrijvingstekst voor dit item

Meer lezen
naar boven
nl_NL