Partner

De Stichting deelt waarden, principes en ideeën voor de toekomst met haar partners. We willen ons laten gelden in de Nederlandse samenleving en de cultuur en talenten van Roemenen bevorderen.

Ieder van ons heeft een breed netwerk van kennissen onder Roemenen in Nederland. Bij elk evenement of liefdadigheidsactie die we organiseren, gesteund door onze vriendengroepen, hebben we gemerkt dat er veel behoeften zijn.

Deze behoeften zijn ofwel het bevestigen van de identiteit of het behouden van tradities, of het bekendmaken van het ware en volledige beeld van de Roemenen hier, met hun fantastische verhalen en vastberadenheid om succesvol te integreren.

Samen kunnen we bouwen aan een manier om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van Roemenen in Nederland.

Samenwerken met ons kan op korte termijn, zoals het sponsoren van een evenement, of op lange termijn. Wat het tijdsbestek ook is, samenwerking met onze Foundation biedt verschillende voordelen.

Het merk versterken We waarderen integriteit en professionaliteit en moedigen talent en gemeenschapszin aan. We staan bekend om onze verschillende liefdadigheidsinspanningen en genieten het vertrouwen van de gemeenschap. Ongeacht de aard van de samenwerking, samenwerking met onze Foundation voegt waarde toe.

Tentoonstelling Via ons uitgebreide netwerk van vrijwilligers, aanwezig in verschillende provincies in Nederland, kun je een breder publiek aantrekken.

Nieuwe publiekscategorieën Dankzij de gevarieerde aard van onze activiteiten, die gericht zijn op verschillende socio-professionele en leeftijdsgroepen, kun je je richten op nieuwe doelgroepen.

Neem contact met ons op om de details te bespreken:

marketing@rompro.nl

Onze partners

naar boven
nl_NL