We zijn blij te kunnen aankondigen dat Roemeense School Amsterdam een proefworkshop wiskunde voor kinderen van 8-12 jaar. Elke zaterdag, gedurende 4 weekenden, krijgen kinderen de kans om de wereld van wiskunde op een leuke en leerzame manier te verkennen.

Workshopcoördinator Iulia Pintilieis afgestudeerd aan de faculteit Wiskunde van de Al. I. Cuza Universiteit van Iași in 1996. Ze heeft 6 jaar lesgegeven in Roemenië op een middelbare school, sinds 2003 woont ze in Nederland en sinds 2008 werkt ze in het Nederlandse onderwijssysteem als wiskundedocent. 

Ze is getrouwd met een voormalig sportman, een ijshockeyspeler voor Steaua Boekarest, en is moeder van een 20-jarige zoon, die druk bezig is met zijn eigen bedrijf. Ze houdt van wat ze doet en deelt met veel plezier wat ze heeft geleerd met de mensen om haar heen. 

Haar motto is: Geven is vermenigvuldigen! Of, zoals de Nederlanders zeggen: Delen is vermenigvuldigen!

Incursiune în lumea matematicii!

Tijdens de vier zaterdagen verkennen we de volgende onderwerpen: 

Wiskunde test, om elkaar beter te leren kennen. We hebben optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen met en zonder aftrekken, procenten.

Leuke wiskundeverhalen, die het vermogen test om abstract te denken en verbanden te leggen tussen verschillende concepten.

Het gouden getal. We zullen uitzoeken wat het is en hoe we het zelf kunnen berekenen.

Computertaal. We leren over binair rekenen en hoe computers met binaire termen werken.

De prijs voor deze workshop is slechts € 10 per workshop en inschrijven kan door een e-mail te sturen naar sra@rompro.nlvoor 14 juni. Vermeld de naam van je kind, geboortedatum, adres, naam van de ouders, mobiele telefoon en e-mailadres.

Locatie: St.Nicolaaslyceum, Beethovenplein 2, 1077 WM, Amsterdam.

Mis deze unieke kans niet voor kleintjes om op een leuke en leerzame manier te leren rekenen!  

We kijken uit naar je komst!

Wat is jouw reactie?
0Gaaf0Upset0Liefde0Lol

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

naar boven
nl_NLNL